040 0394007 pasi.holm@telemies.fi

Hankkiessasi riistakameran meiltä, saat riistakameran käyttövalmiina. Asennamme kameran valmiiksi perusasetuksille, jolloin kamera on valmis suoraan asennettavaksi kohteeseen.

Meiltä löydät myös lisätarvikkeet suoraan myymälästä: 

lisäantennit, verkkovirtalähteet, suojakotelot ja seinäkiinnitystelineet.

Burrel S12 HD + SMS riistakamera svh.299€

Burrel S12 HD + SMS on todella monipuolinen etäohjattava riistakamerauutuus kaudelle 2015. Kamerasta löytyy mm seuraavat ominaisuudet:

  • Laadukkaat 8.0 Megapikselin still-kuvat
  • Tehokas ja näkymätön inframustasalama
  • Monipuoliset etäohjauskomennot (kuvanpyyntö, asetusten vaihtaminen, kameran tila..)
  • FullHD videokuvaus äänellä (1080p)
  • SSL-tuki, turvallinen kuvien lähetys kaikilla operaattoreilla
  • Suomenkielinen käyttövalikko
  • 2.0” väri LCD-näyttö
  • Ulkoinen tehoantenni

Helppo käyttää ja asentaa

Burrel S12 HD + SMS riistakameran käyttöönotto on erittäin helppoa. Kamerassa voidaan käyttää esim. GMAIL-tiliä sähköpostilähetykseen, jolloin se toimii samoilla asetuksilla operaattorista riippumatta. SSL-suojattu yhteys on turvallinen ja nopea.

Näkymätön inframustasalama

Burrel S12 HD + SMS kamera on varustettu tehokkaalla inframustasalamalla, joka on täysin näkymätön ja huomaamaton pimeässä. Ehdoton ominaisuus valvontakäytössä!

Monipuolinen etäohjaus

Burrel S12 HD + SMS riistakamerassa on todella monipuoliset etäohjauskomennot. Lähes kaikkia kameran asetuksia voidaan vaihtaa etänä ja tämän lisäksi voit pyytää kamerasta myös statuksen (GSM-voimakkuus, muistin tila ja paristojen varaus).

Kuvat suoraan sähköpostiin

Burrel S12 HD+SMS gsm-kamera lähettää ottamansa kuva suoraan sähköpostiin tai matkapuhelimeen. Täysikokoiset kuvat tallentuvat tämän lisäksi myös muistikortille.

Burrel S10 HD + SMS riistakamera svh.259€

Tekniikan Maailman testivoittaja 2014 – Lue lisää

Muilta ominaisuuksiltaan kuin S12HD+SMS kamera, mutta S10HD+SMS  tehokkaalla infrapunasalamalla varustettu kamera, joka on paras vaihtoehto riistan kuvaamiseen. Salama on jopa kaksi kertaa tehokkaampi “mustaledeihin” verrattuna.

 

Uovision UM565 SMS HD+  Etäohjattava riistakamera svh.299€

Päivitetty vuoden 2016 HD+ malli jossa on mm. uusittu GSM-yksikkö sekä camoväritys!

Uovision UM565 SMS HD+ on päivitetty versio huippusuositusta UM565 -mallista. Kamera lähettää kuvat edullisesti GPRS:n ylitse sähköpostiin, jolloin GSM-valvontakameran käyttökustannukset ovat erittäin edulliset. Myös perinteinen MMS-lähetys matkapuhelimeen onnistuu.

UM565 SMS HD+ riista-/valvontakameraa käytetään yleensä kesämökin, rakennustyömaan tai muun omaisuuden vartiointiin. Etäohjaus on kätevä ominaisuus myös riistakuvauksessa.

Muuta asetuksia etänä tai pyydä kuva kamerasta

Uovision UM565 SMS HD+ kamera on etäohjattava, eli kameran asetuksia voidaan muutaa etänä tekstiviestikomennoin. Voit myös pyytää kuvan kamerasta tarkastaaksesi tilanteen kuvauspaikalla. Jokaisessa lähetetyssä kuvassa näkyy myös paristojen varaustila, lämpötila sekä kellonaika. Uutena etäkomentona vuoden 2016 HD+ mallissa on nyt myös liiketunnistimen etäohjaus – kamera voidaan sammuttaa ja käynnistää kuvaamaan etänä. Erittäin kätevä ominaisuus valvontakäytössä!

Loistava kuvanlaatu

UM565 SMS HD riistakamera ottaa jopa kuvia jopa 12 Megapikselin tarkkuudella, joka tarjoaa hyvän kuvanlaadun ja yksityiskohtaiset kuvat. Laitteen pieni koko ja maastokuvioitu (camo) kuosi takaavat hyvän piilotettavuuden. Kameran yökuvauksessa käyttämä salama hyödyntää inframusta-teknologiaa, joka on ihmissilmälle täysin huomaamaton. Salaman teho on säädettävissä aina 15 m asti.

Uovision UM565 SMS HD tarjoaa monipuoliset ominaisuudet valvontakäyttöön

Uovision UM565 SMS HD+ on erittäin monipuolinen ja siitä löytyy mm. ajastin, jonka avulla kamera voidaan asettaa toimimaan esim. yöaikaan – erinomainen ominaisuus valvontakäytössä. Liiketunnistimen herkkyys voidaan säätää kolmiportaisesti, jolloin kamera saadaan reagoimaan juuri halutunlaiseen liikeeseen.

UM565 SMS -kameran muihin huippuominaisuuksiin kuuluvat myös täysin suomenkielinen käyttövalikko, jonka avulla kameran käyttäminen onnnistuu helposti. 12 AA-pariston voimin kameran toiminta-aika on erittäin pitkä ja sitä on mahdollista laajentaa kamerasta löytyvän 6V ulkoisen virtalähteen liitännän avulla (akku, verkkovirta). Kamera voidaan myös suojata metallisella suojakotelolla.

Kuvien lähetys toimii kaikilla suomalaisilla matkapuhelinliittymillä. Uovision UM565 SMS riistakameran GSM-asetusten teko on helppoa kameran mukana tulevalla PC-ohjelmalla. Kamera on täysin suomenkielinen ja asetusten sekä tallentuneiden kuvien katselu onnistuu helposti suoraan kameran 2.0” väri-LCD-näytöltä.