040 0394007 pasi.holm@telemies.fi

Veden- ja pölynkestävä

Galaxy Xcover 3 -puhelimessa on IP67-suojaluokitus, joka takaa että puhelin on täysin pölytiivis ja kestää myös vettä, aina metrin syvyyteen saakka.Tukeva kuori suojaa tehokkaasti, jos työskentelet usein ulkona likaisissa olosuhteissa tai on tiedossa sadetta ja kosteutta.

Tyylikäs ja ergonominen

Käytännöllisyys kohtaa tyylikkyyden, sillä puhelimen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytettävyyteen ja ergonomiaan. Ote ei lipsu, sillä pinta on karhea ja toiminnot helposti käytössäsi myös työhanskat kädessä.

Erittäin pitkä akunkesto

Galaxy Xcover 3 -puhelimessa on erittäin pitkä akunkesto, jonka ansiosta voit työskennellä pitkään ulkona tai reissussa ilman akun lataamista (puheaika jopa 10 h, surffausaika 9 h. Akunkestoa voi vielä pidentää virransäästötilan avulla. Se tarjoaa jopa 24 tunnin valmiustilan akun viimeiselle 10 %:lle (verkosta ja käytöstä riippuen).

Tehokas ja älykäs myös yrityskäyttöön

4G-verkon ansiosta yhteydet toimivat nopeasti ja sähköpostiviestit ja liitteet on helppo synkronoida. Yhdessä sisäänrakennetun Near Field Communication -toiminnon (NFC) ja entistä suuremman tallennustilan ansiosta työ sujuu joustavammin, tehokkaammin ja yksinkertaisemmin.Kun NFC on aktivoitu, sinun tarvitsee vain koskettaa toista laitetta tai tunnistetta, kun haluat lähettää tai vastaanottaa tietoa.

HINTAAN 199€