040 0394007 pasi.holm@telemies.fi

Uovision UM565 on markkinoiden ensimmäinen GPRS-kuvansiirrolla varustettuGSM-riistakamera

Uovision UM565 edustaa lähettävien GSM-riistakameroiden uutta sukupolvea. Kamera voi lähettää kuvat sähköpostiin edullisenGPRS-yhteyden kautta. Datasiirron etuna on sen nopeus ja edullisuus – kiinteä kuukausittainen hinta. Myös kuvien lähettäminen multimediaviestinä suoraan kännykkään onnistuu. Tämä kamera soveltuu siis erittäin hyvin myös valvontakäyttöön!

Loistava kuvanlaatu

UM565 riistakamera ottaa 12 Megapikselin tarkkuisia kuvia, joka tarjoaa hyvän kuvanlaadun. Laitteen pieni koko ja maastokuvioitu (camo) kuosi takaavat myös hyvän piilotettavuuden. Kameran yökuvauksessa käyttämä salama edustaa myöskin uutta inframusta-teknologiaa, joka on ihmissilmälle täysin huomaamaton. Salaman teho on säädettävissä aina 15 m asti.

Uovision UM565 tarjoaa monipuoliset ominaisuudet valvontakäyttöön

Uovision UM565 on erittäin monipuolinen ja siitä löytyy mm. ajastin jonka avulla kamera voidaan asettaa toimimaan esim. yöaikaan – erinomainen ominaisuus valvontakäytössä.

Uovision UM565 -kameran muihin huippuominaisuuksiin kuuluvat myös mm. täysin suomenkielinen käyttövalikko, jonka avulla kameran käyttäminen onnnistuu helposti. 12 AA-pariston voimin kameran toiminta-aika on erittäin pitkä ja sen lisäksi kamerassa on 6V liitäntä ulkoista virtalähdettä varten (verkkovirta/akku).

Kuvien lähetys onnistuu kaikilla suomalaisilla matkapuhelinliittymillä. Uovision UM565 riistakameranGSM-asetusten teko on helppoa kameran mukana tulevalla PC-ohjelmalla. Asetuksia voidaan muokata myös suoraan kamerasta.

Älykäs ylikirjotusominaisuus

Uovision UM565 kamerasta löytyy myös älykäs ylikirjoitusominaisuus, minkä ansiosta kamera voi muistikortin tullessa täyteen poistaa vanhimpia kuvia kortilta ja näin ollen kameran toiminta ei pysähdy. Maksimissaan UM565 tukee 16 GB suuruista muistikorttia, johon mahtuu reilu 15 000 täysikokoista kuvaa.

Nyt suoraan varastosta päivitetty 2015 -malli jossa mm. paristojen varaustila näkyy jokaisessa lähetetyssä kuvassa! Kuvien tarkkuus on nyt myös 12 Megapikseliä

Hintaan 279€