040 0394007 pasi.holm@telemies.fi

Tehokas käytössä, nopea ladata

Metallikuorinen Huawei Honor 7 edustaa markkinoiden parasta älypuhelinteknologiaa kilpailukykyiseen hintaan. Honor 7:n sydämenä sykkii 2.2 GHz 8-ydin prosessori, joka yhdessä 3 Gt:n RAM-muistin kanssa takaa, ettei meno hyydy kovassakaan vauhdissa. Honor 7:ssä on massiivinen 3100 mAh pikaladattava akku, dual SIM -mahdollisuus ja huippunopea 4G Cat 6 -yhteystuki.

Etu- ja takakamerat loistavilla kuvaustoiminnoilla

Honor 7 -älypuhelimessa on tarkka 5.2-tuumainen Full HD näyttö, jonka yläpuolella on salamalla varustettu 8 megapikselin selfie-kamera. Puhelimen takaosassa on 20 megapikselin pääkamera, jonka alapuolella on supernopea ja monikäyttöinen sormenjälkitunnistin.

Käytä puhelinta kauko-ohjaimena

Erikoisuutena laitteessa on vasemmassa kyljessä painike, johon voit yhdistää haluamiasi toimintoja sekä infrapuna-ominaisuus, jonka avulla kodin elektroniikkaa voi hallita älypuhelimella kaukosäämen tavoin.

Sonera Rahoitus -sopimus

Sonera Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.