040 0394007 pasi.holm@telemies.fi

Palvelemme myös Tracker koiratutka ja paikannusohjelma asioissa. Meiltä saat Tracker koirapaikannus ohjelmat ja koiratutkat.

Tracker koiratutkat ovat olleet metsästäjien käytössä jo vuodesta 1977. Koiralla metsästäminen on upea perinne suomalaisesta metsästyskulttuurista jota Tracker koiratutkat haluavat vaalia. Tracker koiratutkat on suuuniteltu nimenomaan kestävään käyttöön vaativissakin oloissa. Tracker G500, joka on uusin tutkapanta markkinoilla, on saanutkin lempinimen TUTKIEN KUNINGAS sillä erinomainen akun kesto ja huonossakin matkapuhelinverkossa toimiminen tekee siitä markkinoiden halutuimman koiranpaikannuslaitteen.

 

 

Tracker G1000 Maximal    sh.789€

Maailman ensimmäinen 3G-koirapanta!

UUSI TRACKER G1000 MAXIMAL:
ENSIMMÄINEN KOSKAAN
VALMISTETTU 3G-KOIRAPANTA!

Tracker G1000 Maximal edustaa koirapaikannuksen
tulevaisuutta jo tänään. Sen tekniset ominaisuudet
yhdessä kestävyyden kanssa tekevät siitä verrattoman
työvälineen metsästäjille.

Tracker G500FI Black Magnum    sh.  699€

Testatusti ylivoimainen kuuluvuus

Tracker G500FI Black Magnum on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, 2012 eniten myydyn GPS-pannan G500:n parannettu painos, Glonass tuella ja 2013-pantatoiminnoilla.

Tracker G500FI Black Magnum on kaikkien aikojen paras Tracker GPS -paikannin. Se sisltää uusimman teknologian ja innovatiiviset ominaisuudet. Se:

  • Pitää paikan tarkasti kartalla - Glonass tuella varustetun A-GPS-vastaanottimen ansiosta G500 Black Magnum pitää paikkansa entistäkin varmemmin.
  • GSM-kuuluvuus huippuluokkaa - Erinomainen kuuluvuus vaikeissakin olosuhteissa. Antenni jopa tuplasti herkempi G400-malliin verrattuna.
  • Jaksaa, jaksaa - G500FI Black Magnumin akunkesto on vielä parempi kuin G500 mallin. Akku kestää helposti vuorokauden ja virransäästötiloissa ongelmitta useita vuorokausia yhtäjaksoista käyttöä.

Uuden Tracker G500FI Black Magnim:in kuuluvuus kännykkäverkossa on kaikkien aikojen paras. (Avaa kuuluvuustesti tästä) Kännykkäverkon kuuluvuus salomailla on nykymetsästyksessä olennaista, sillä paikkatieto metsästäjän ja koiran GPS-pannan välillä liikkuu datayhteydellä reaaliajassa kännykkäverkossa. Koirat liikkuvat usein vaikeassa maastossa, jossa GSM-verkon signaali on usein heikko ja datayhteys pätkii.

G500FI:ssa on jämerät lasikuituvahvisteiset kuoret, se on täysin vesitiivis, ja koiran pantaosassa on kirkas heijastin. Panta näkyy reaaliaikaisesti maastokartalla kännykän Tracker Hunter ja Tracker For Android -maastokarttaohjelmassa sekä www.tracker.fi -nettiseurannassa.

Tracker G500FI Black Magnumin ominaisuuslista on kattava, 2013 -pantatoimintojen myötä saat käyttöösi mm Koirapillin, jonka ansiosta voit antaa pannalla esim kutsuäänimerkin koiralle, edullisemmat käyttökulut, paremman virranhallinnan jne.

Tracker G400FI     sh.549€

Testivoittajan parannettu painos

Testivoittajan parannettu painos G400FI, on entistä herkempi ja vähemmän virtaa kuluttava Suomessa suunniteltu ja valmistettu huipputuote, nyt GPS:n lisäksi Glonass paikannuksella, minkä ansiosta laite on entistäkin varmatoimisempi ja vähemmän virtaa kuluttava.

Muoto, laatu, luotettavuus -siinä syitä, miksi Trackerin G400-panta oli metsästäjälle hyvä valinta.

Tracker G400 laite on ollut markkinoilla jo vuosia. Käytännön erinomaisten kokemusten lisäksi se on menestynyt monissa testeissä.

Tämä G400FI on jo kolmas painos huippusuositusta laitteesta. Ensimmäisessä parannuksessa saimme paremman haukunilmaisimen, toisessa G400i mallissa mukaan tuli parannettu GPS osa ja nyt kolmannessa painoksessa mukaan tuli siis Glonass ja toiminnallisuutta sekä käyttökuluja parantavat 2013-pantatoiminnot.

Tracker G400FI on varmatoiminen ja kestävä työjuhta, edulliseen hintaan. Se on metsästyskoiralle tarkoitettu GPS-panta. Koiran paikkaa, liikettä ja riistatyötä voi seurata kartalla kännykässä toimivalla sovelluksella.