040 0394007 pasi.holm@telemies.fi

Vesitiivis 1,5 metrin syvyyteen

Xperia M4 Aquan IP-luokitus on niin korkea kuin älypuhelimella vain voi olla – IP65/IP68. Se tarkoittaa sitä, että puhelin on vesitiivis ja kestää pienimpiäkin pölyhiukkasia. Voit myös kuvata ja videoida erinomaisella tarkkuudella jopa 1,5 metrin syvyydessä. Sade? Huuhtelu? Kuvaus veden alla? Xperia M4 Aqua selviää niistä kaikista.

Erinomainen akunkesto

Puhelin on luotu tehokkaaksi kaikissa tilanteissa. Sen vuoksi siinä on myös äärimmäisen tehokas akku. Enää tarvitse olla huolissaan tehon loppumisesta päivän vaihtuessa yöksi – Xperia M4 Aquan ainutlaatuinen akku kestää jopa kaksi päivää. Lisäksi akun STAMINA-tilan avulla voit lisätä käyttöaikaa entisestään – tila sammuttaa automaattisesti ne toiminnot, joita et käytä, kun puhelin on lepotilassa.

Kaksi kameraa, jotka takaavat parhaan tuloksen kohteesta riippumatta

Xperia M4 Aquan avulla voit aina olla tyytyväinen lopputulokseen. Se sisältää Sonyn parasta kameratekniikkaa – 13 megapikselin pääkamera, automaattiset säädöt ja Exmor RS™ (erityinen kuvakennotekniikka, joka takaa ensiluokkaisen tarkkuuden valaistuksesta huolimatta). Erityisen hyvällä laajakulmaobjektiivilla varustetulla 5 megapikselin etukameralla kuvaan mahtuu enemmän, olipa kyse selfiestä tai ryhmäkuvasta.

Erinomaisen tarkat videot

Kameran laatu ei rajoitu pelkkiin valokuviin. Xperia M4 Aquassa myös videoiden kuvauksessa hyödynnetään HDR-tekniikkaa (High Dynamic Range). Se merkitsee sitä, että sama leike kuvataan eri valotusarvoilla, jotta kuvista tulee selkeitä myös vastavalossa tai muissa hankalissa tilanteissa. HDR-tekniikan ansiosta videoistasi tulee yksityiskohtaisia myös kontrastin ollessa suuri.

Tehokas suoritin takaa moniajon

Tehokkaan Qualcomm® Snapdragon™ 615 -suorittimen avulla sivut latautuvat nopeammin, videon suoratoistossa ei esiinny katkoksia ja useampien sovellusten käyttö samanaikaisesti on mahdollista ilman, että akku kuluu heti loppuun. Kehittynyt 64-bittinen ja kahdeksanytiminen suoritin tarjoaa erinomaista nopeutta ja optimaalista suorituskykyä.

Hinta 229€