040 0394007 pasi.holm@telemies.fi

Älykäs valinta

Sony Xperia M5 on varsinainen monikäyttöisyydeen multihuipentuma. Se tarjoaa maksimaalista suorituskykyä ja käytettävyyttä hektiseen arkeen, mutta viihdeominaisuuksiensa puolesta se antaa mahdollisuuden siirtää ajatukset muualle silmänräpäyksessä. Vapaa-ajalle siirryttäessä Xperia M5 kestää kovempaakin kyytiä. Hillittyyn ulkomuotoon kätkeytyy ruostumattomalla teräksellä suojatut kulmat, huomaamattomasti korotetut reunat sekä turvalasi. Vesi- ja pölytiiviytensä (IP65/68) ansiosta laite kulkee mukana vaihtelevissakin oloissa ja sopii hyvin esimerkiksi ulkoilusta pitäville.

Kamera on tuttua kamaa muista Xperioista. 21,5 megapikselin pääkameralla suorastaan pysäytät ajan ja 4K-videotallennus tuottaa uskomattoman laadukasta liikkuvaa kuvaa ja etukamerakin päihittää laadultaan monien muiden laitteiden pääkamerat. Uusi kahdeksanydinsuoritin takaa suorituskyvyn ja mahdollistaa ohjelmien päällekkäisen käytön. Nopeudestaan huolimatta suoritin on kuitenkin energiatehokas ja akku riittää aktiivisessakin käytössä kahdeksi päiväksi - stamina-tilassa vieläkin kauemmin.

 

Sonera Rahoitus -sopimus

Sonera Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.