040 0394007 pasi.holm@telemies.fi

Sony Xperia Z5 Compact

Huippuluokan älypuhelin erinomaisella kameralla.

Pöly- ja vesitiivis Xperia Z5 Compact

Tyylikäs Sony Xperia Z5 Compact on täynnä huippuluokan ominaisuuksia: 23 megapikselin kamera viisinkertaisella zoomauksella, terävä 4,6 tuuman HD-näyttö sekä sormenjälkitunnistin. Xperia Z5 Compact on vesi- ja pölytiivis, joten äkillinen sadekuuro ei haittaa.

Kamera tarkentaa jopa 0,03 sekunnissa

Sony Xperia Z5 Compactin ainutlaatuiset kamerasensorit ja Sonyn oma Clear Image Zoom -teknologia auttaa vangitsemaan täydelliset hetket. Joskus kuvattavat tilanteet tulevat yllättäen, joten eri tekniikoita yhdistämällä Xperia Z5:n automaattitarkennus tarkentaa kuvan jopa 0,03 sekunnissa.

Akkukesto jopa kaksi päivää

Kuuntele rauhassa musiikkia, valokuvaa ja puhu puhelimessa. Sony Xperia Z5 Compactin akunkestosta ei tarvitse huolehtia. Puhelimessa on jopa kahden päivän akunkesto normaalissa käytössä. Tehokkaalla laturilla pikalataat Xperiasi 10 minuutissa, ja akkua riittää taas yli viideksi tunniksi.

Sormenjälkesi toimii salasanana

Avaa Xperia Z5 sormenjäljelläsi, helposti ja turvallisesti. Sony Xperia Z5 Compactissa tunnistin on sijoitettu puhelimen sivulle, joten ota Xperiasi esiin ja avaa se helposti samalla liikkeellä. Käytä sormenjälkitunnistusta kun kirjaudut sisään verkkopalveluihin ja sovelluksiin. Xperia Z5 on vesi- ja pölytiivis, joten äkillinen sadekuuro ei haittaa, ja voit myös huuhdella matkapuhelimen hanan alla.

Nopea lataus, tehokas akku

Sony Xperia Z5 Compact on varustettu 4G Cat 6 LTE -tekniikalla, joka mahdollistaa jopa 300 Mbps -latausnopeuden. Vauhtia puhelimen ytimessä ylläpitää 64-bittinen prosessori ja 32 Gt sisäistä muistia, jota voit lisätä helposti mikro SD -kortilla 200 Gt:n asti.

Xperia Transfer Mobile

Uuden puhelimen käyttöönotto on entistä mukavampaa, sillä Xperia Transfer Mobile -sovelluksella siirrät sisältöä helposti uuteen Xperia Z5 -puhelimeesi vanhalta Androidilta tai iPhonelta.

Sonera Rahoitus -sopimus

Sonera Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.